Dip grinders logo
ENGLISH ROMANIAN
DIP Grinders
Termeni legali

1. Continut

Autorul îşi rezervă dreptul de a nu fi responsabil pentru actualitatea, corectitudinea, integritatea sau calitatea informațiilor furnizate. Responsabilul pentru pagubele cauzate de utilizarea de orice informații furnizate, inclusiv orice fel de informații care sunt incomplete sau incorecte, vor fi, prin urmare, respinse.
Toate ofertele nu sunt obligatorii, și fără obligații. Părți ale paginilor sau publicarea completă, inclusiv toate ofertele și informațiile pot fi extinse, modificate parțial sau complet șterse de către autor fără un anunț prealabil.

2. Recomandări și link-uri

Autorul nu este responsabil de conținuturile legate sau menționate pe paginile sale - cu excepția cazului în care el are deplină cunoștință de conținutul ilegal și ar putea împiedica vizitatorii site-ului sa acceseze acele pagini. În cazul în care se produc daune prin utilizarea informațiilor prezentate, numai autorul paginilor respective poate fi responsabil, nu cel care a legat de aceste pagini. În plus, autorul nu este responsabil de nici o postare sau mesaje publicate de utilizatori pe forumuri, invitații sau liste de adrese prezentate pe pagina sa.

3. Drepturi de autor

Autorul a intenționat să nu folosească niciun material cu drept de autor sau, dacă nu a fost posibil, să indice drepturile de autor ale obiectului respectiv.
Dreptul de autor pentru orice material creat de către autor este rezervat. Orice duplicare sau folosire de obiecte cum ar fi diagrame, sunete sau texte în alte publicații electronice sau tipărite nu este permisă fără acordul autorului.

4. Politica de confidențialitate

Dacă i se dă posibilitatea unui vizitator de introducere de date personale (adrese de email, nume, adrese) sau de afaceri, introducerea acestor date are loc voluntar. Utilizarea și plata tuturor serviciilor oferite sunt permise fără nici o specificație de date cu caracter personal sau în conformitate cu specificațiile de date anonime sau un alias.

5. Valabilitatea juridică

Aceşti termeni şi condiţii trebuie să fie considerată ca parte a publicației internet care ai fost menționat de la. Dacă secțiuni sau termeni individuali ai acestei declarații nu sunt legale sau corecte, conținutul sau valabilitatea celorlalte părți nu sunt influențate de acest fapt.